Aanbod

Zoek binnen ons aanbod:

Tip een pand

Image - ipadactie-klein.gif

Wanneer u een pand aandraagt, dat door Prevenda in beheer wordt genomen ontvangt u een Apple iPad Air of iWatch.

Meer informatie

Terug naar zoekresultaten

Tilburg Sint Filippushof 26

€ 575 p/m

incl servicekosten excl G/W/L

Te huur per 01-10-2016, op slechts 10 minuten fietsen van het centraal station en het centrum van Tilburg, moderne studio gelegen op de begane grond.

De studio staat ook in de verkoop en wordt verhuur in het kader van de leegstandwet .

Het betreft een studio er is dus geen aparte slaapkamer aanwezig. geschikt voor 1 persoon, huisdieren niet toegestaan. DE STUDIO WORDT NIET VERHUURD AAN STUDENTEN !


Minimale huurperiode is 6 maanden. Huurprijs excl G/W/L en gemeentelijke heffingen, inclusief servicekosten VVE € 35,00.

Waarborgsom is 1 maand huur, administratie en contractkosten € 250,00 inclusief BTW.Richtlijn  inkomensgrens huur 30 % van bruto-inkomen. Gevraagde bijlage ( aan te leveren na bezichtiging ) :

Kopie legitimatiebewijs

Werkgeversverklaring

Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Kopie WA verzekering

 

Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar. Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.

Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd.

Indeling:

Entree, kast met cv-ketel en tevens opbergruimte, badkamer. Links van de ingang is de centrale ruimte/woonkamer met open keuken. Over de gehele lengte van de woonkamer zijn ramen. De studio heeft een hoogte van 3.30 m waardoor de studio ruim oogt.

Keuken:
De moderne keuken met vaatwasser is voorzien van een werkblad, een afzuigkap, een vier-pits gasfornuis, een koelkast, vriezer en een inbouw combi oven/magnetron.

Bergruimte:
Er is een ruime gezamenlijke opbergruimte in de centrale gang. Je deelt deze met de 2 buren op de begane grond. Daarnaast is in de gang een kleine zoldering gemaakt om spullen op te kunnen bergen en zijn boven de keuken kasten geplaatst.

Badkamer/wc:
De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en spiegel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Inschrijven

Nog niet ingeschreven?
Indien u wenst te reageren op een woning dient u zich eerst in te schrijven.
Schrijf u hier in


Bent u reeds ingeschreven?
U kunt direct reageren door de adres-of locatiegegevens van de betreffende woning in te vullen.
Reageer op deze woning

Kenmerken

Land
Nederland
Soort
Tijdelijke verhuur
Type
Appartement
Oppervlakte
34 m2
Regio
Noord-Brabant
Plaats
Tilburg
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 575 p/m