Oplossing leegstaande winkelpanden

15 november 2012

Oplossing leegstaande winkels

Leegstand in winkelstraten geeft een trieste aanblik voor de omgeving. De aanlooproutes worden stiller en de achterblijvende winkeliers krijgen het steeds zwaarder. 
Prevenda kan deze negatieve spiraal doorbreken door leegstaande winkels middels een bruikleenovereenkomst in beheer te nemen. Op deze manier geven wij startende ondernemers een kans om nieuwe concepten uit te proberen. Indien succesvol wordt er op deze manier een eigen kweekvijver met succesvolle nieuwe winkeliers gecreëerd.

De waterbeddenman

Een goed voorbeeld is een recent door Prevenda ingevulde winkelruimte te Noordwijk. Een recent gestarte internetwinkel, gespecialiseerd in de verkoop van waterbedden maakt gebruik van een leegstandwinkelpand en heeft zodoende een unieke mogelijkheid voor klanten om langs te komen om de waterbedden fysiek te bekijken.

“Deze kans is perfect voor startende ondernemers” is zijn reactie wanneer gevraagd wordt wat hij van het concept vindt. Uiteraard bestaat er het risico dat het van korte duur is maar hij wil deze unieke kans graag met beide handen aangrijpen.

www.waterbedservicenederland.nl