Corona update

16 maart 2020

Prevenda is tot nader order telefonisch gewoon bereikbaar. In verband met de beperkte kantoorbezetting willen wij echter iedereen verzoeken om alleen voor spoedgevallen contact met ons op te nemen. Voor niet spoedeisende zaken of vragen verzoeken wij u om ons per e-mail te benaderen. Wij zullen u vraag dan doorsturen naar de juiste medewerker, die hier op zal reageren. Wel zal de telefonische bereikbaarheid tot nader orde tot 16:00 uur zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat administratief alles door kan lopen ook bij een kleine bezetting.   

 Uiteraard proberen ook wij sociale contacten tot een minimum te beperken. Wij verzoeken u dan ook om gepaste afstand te houden naar onze medewerkers. Dit voor zowel uw als onze veiligheid.

 Bent u ziek, of heeft u koorts dan verzoeken wij u om dit aan ons door te geven en de afspraak af te zeggen, dan wel te verzetten.

Ook wij hebben medewerkers die nu vanuit huis werken. Hierdoor kan er een vertraging zitten in de beantwoording van uw vragen. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Alvast dank voor uw medewerking. 
Team Prevenda