Verhuur zonder zorgen

19 mei 2013

Dubbele woonlasten, waardevermindering van uw woning en vandalisme. Zaken waar u als huiseigenaar liever niet mee te maken heeft. Tijdelijke verhuur van uw woning in het kader van de leegstandswet biedt uitkomst! Wij nemen de complete zorg wat betreft de verhuur van uw woning op ons. Op een professionele, betrouwbare en betaalbare manier heeft u hier geen omkijken meer naar.

Wat doet Prevenda?
Prevenda is een professioneel verhuurbemiddelaar en kan u helpen in het traject om uw woning op een veilige en betrouwbare manier te verhuren. Het houdt bij ons niet op bij het ondertekenen van de huurovereenkomst. WIj gaan een stap verder. Wij begeleiden u in het gehele traject van aanvraag van de leegstandsvergunning tot het grondig screenen van de potentiele huurders. Wij kijken naar het inkomen, de kredietwaardigheid en het woonverleden. Zo bent uw verzekerd van een betrouwbare huurder.

Akkoord hypotheekverstrekker
Indien u uw woning tijdelijk wilt verhuren, dient u altijd toestemming te krijgen van uw hypotheekverstrekker. Wij werken nauw samen met de meeste hypotheekverstrekkers. Hierdoor krijgen wij sneller toestemming doordat wij met op voorhand goedgekeurde huurovereenkomsten werken.

Kosten, No Cure No Pay
Prevenda werkt uitsluitend via het 'no-cure-no-pay' principe. Dit houdt in dat u alleen voor resultaat betaald. Als er een huurovereenkomst tot stand komt brengen wij eenmalig € 150 incl. BTW in rekening, voor het aanvragen van de vergunning en afstemming met uw hypotheekverstrekker. Deze kosten worden verrekend met de eerste huurbetaling. Zo heeft u, op de legeskosten van de gemeente na, geen investering.

Prevenda Premium Pakket
Uw woning verhuren brengt een aantal risico's met zich mee. Denk aan wanbetaling of onjuist gebruik van uw woning. Wij kunnen u hierin beschermen. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding verzorgen wij;

  • De maandelijkse huurincasso
  • De tijdige verlenging van de leegstandsvergunning
  • De tijdige opzegging. Wij zorgen ervoor dat een tijdelijke huurder tijdig opgezegd wordt om huurbescherming te voorkomen
  • De periodieke controle van de huurder op correcte naleving van het huurcontract afspraken
  • De 24-uurs nooddienst in geval van calamiteiten

Uw keuze is een pluim waard!

Besluit u voor 31 juli 2013 uw woning door Prevenda te laten verhuren, en u kiest voor het Prevenda Premium Pakket? Dan hebben wij een leuke introductieactie. U ontvangt van ons een Pluim ter waarde van 50 euro

Vragen?Voordat u deze grote stap durft te nemen, heeft u waarschijnlijk nog een hoop vragen. Dat is begrijpelijk! Wij beantwoorden uw vragen dan ook graag.

Button 1

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vul dan onderstaand formulier in.



Het gekozen bestand dient een .doc, .pdf, .jpg of .docx
bestand te zijn en het dient kleiner dan 2.5 MB te zijn.