Aanbod

Zoek binnen ons aanbod:

Tip een pand

Image - ipadactie-klein.gif

Wanneer u een pand aandraagt, dat door Prevenda in beheer wordt genomen ontvangt u een Apple iPad Air of iWatch.

Meer informatie

Terug naar zoekresultaten

Gouda - antikraak - woonruimte

€ 260 p/m

Op een goede plek in Gouda krijgen wij een leuke locatie beschikbaar. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aantal nette en enthousiaste bewoners. 

Je krijgt leuke ruimtes tot je beschikking en de locatie ziet er erg netjes uit. Er is een grote keuken aanwezig waar je gebruik van maakt, aan de achterzijde is er een leuke binnenplaats/tuin en er is ook een woonruimte beschikbaar (2 personen) met balkon!

Faciliteiten als douche, toilet en keuken deel je met medebewoners. Vrij parkeren voor de deur en een bushalte en verschillende winkels (supermarkt) zijn in de directe nabijheid gelegen.

Let op: huisdieren, roken en het gebruik van verdovende middelen in het gebouw zijn niet toegestaan en hebben als gevolg dat bij constatering de bruikleenovereenkomst wordt opgezegd. 

De maandlasten zijn € 260,86 per persoon en dit is inclusief gas, water en elektra. Houd er rekening mee dat je bij aanvang borg betaalt (2 x maandlasten) en een stukje eenmalige kosten. Ook lopen we altijd wat stappen met je door in een selectieprocedure.

Ben je voor jezelf op zoek of samen met je partner of goede bekende? Reageer dan snel. Je kunt per direct je intrek nemen!! Reageer snel via: info@prevenda.nl

Inschrijven

Nog niet ingeschreven?
Indien u wenst te reageren op een woning dient u zich eerst in te schrijven.
Schrijf u hier in


Bent u reeds ingeschreven?
U kunt direct reageren door de adres-of locatiegegevens van de betreffende woning in te vullen.
Reageer op deze woning

Kenmerken

Land
Nederland
Soort
Bruikleen Antikraak
Type
Diverse antikraak
Oppervlakte
30 m2
Status
Niet meer beschikbaar
Prijs
€ 260 p/m