Ervaringen van Jessica met Prevenda

Het was altijd al mijn droom om te verhuizen naar de randstad, en dan het liefst een huisje vlakbij het strand.

Helaas zijn de wachtlijsten lang en de woningen vaak onbetaalbaar. Omdat ik verder toch nergens aan gebonden was, toe was aan een nieuw avontuur én graag eens geld wou overhouden.. leek anti kraak me de perfecte oplossing. En zo kwam ik na lang zoeken ineens via marktplaats de advertentie tegen van Prevenda. Ik was metéen verkocht! en heb alles in Friesland opgezegd om te vertrekken naar mijn droomplek.

Nu woon ik al bijna 1,5 jaar met heel veel plezier in Noordwijk aan Zee, op gewoon 1 straat loopafstand van het strand! vlakbij de boulevard, midden in de randstad voor weinig geld. We hebben een gezamenlijk binnenpleintje met allemaal gezellige buren tussen de 20 en 40 jaar.Iedereen is altijd wel in voor een praatje, een kopje koffie of biertje en zomers hebben we af en toe een gezamenlijke BBQ. Wauwww dit was precies wat ik zocht.

Ik had ook geen betere huurbaas dan Prevenda kunnen treffen, alles gaat in goed overleg en in een hele fijne persoonlijke sfeer. Inmiddels is het contract al zo'n 7 keer verlengt, dus soms is het wel even spannend hoelang we hier nog kunnen blijven wonen.. maar goed, dat weet je van tevoren bij anti kraak.

Ik heb in ieder geval geen moment spijt gehad van mijn keuze, en als het wonen hier ophoudt, tja dan komt er wel weer wat nieuws op mijn pad.

Ik raadt dan ook iedereen wonen via Prevenda aan, want sinds die onverwachte advertentie op marktplaats weet ik nu dat dromen uit kunnen komen!