Makelaardij

Verkoop uw huis snel tegen de optimale waarde

De woningmarkt zit gelukkig weer in de lift! In veel regio's betalen kopers zelfs weer meer dan de vraagprijs. Om hiervan optimaal te kunnen profiteren en er zeker van te zijn dat u het maximale uit de markt haalt, hebben wij een unieke manier van verkoop ontwikkeld die dit garandeert.

Prevenda heeft een uniek 3-traps verkoopplan ontwikkeld waarmee het mogelijk is om uw woning binnen enkele weken te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Omdat de presentatie ook erg belangrijk is, maken wij gebruik van een professionele fotograaf en betrekken u nauw bij het maken van een aanbiedingstekst. Op basis van een marktonderzoek en uw verkoopwens, wordt een verkoopplan gemaakt en gekeken welke van onze unieke stappen ingezet gaan worden. Vanwege dit grote succes en de vraag naar een betere manier van verkoop, bieden wij onze dienstverlening uiteraard landelijk aan.

Prevenda is als makelaarsorganisatie aangesloten bij VastgoedPro, waarmee onze professionaliteit gewaarborgd is. Wij komen u graag vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw woning, maak dus snel een vrijblijvende afspraak met een van onze verkoopadviseurs!

Hier gaat u naar de website van onze makelaardij.VP + Funda.jpgHet gekozen bestand dient een .doc, .pdf, .jpg of .docx
bestand te zijn en het dient kleiner dan 2.5 MB te zijn.