Kosten

Kosten verhuurder

Wij berekenen geen opstart- of contractskosten, de verhuurder is enkel de legeskosten aan de betreffende gemeente kwijt voor aanvraag van de leegstandvergunning. In onze standaard dienstverlening zit ons Premium verhuurpakket, de kosten hiervan, 8% over de huursom met een minimum van € 50,- per maand, verrekenen wij met de huur.

Optioneel kan de woning op Funda geplaatst worden tegen een vergoeding van € 25,- en kunnen wij de bezichtigingen verzorgen voor € 75,- per bezichtiging (tot een maximale enkele reisafstand van 100 km, daarboven € 0,29 per km.). 

Wanneer de verhuurder af wil zien van het Premiumpakket, wat wij overigens niet adviseren, betaalt hij eenmalig € 495,- voor het aanvraag- en contractstraject. De huurder is ons in dat geval geen kosten verschuldigd.

Bij intrekking van de opdracht na ondertekenen van het opdrachtformulier, is de verhuurder € 250,- aan intrekkingskosten verschuldigd.

Kosten huurder

De huurder betaalt de eerste maand huur, de waarborgsom en € 250,- administratie- en contractskosten.

Bij intrekking van de opdracht na ondertekenen van het opdrachtformulier, is de huurder € 150,- aan intrekkingskosten verschuldigd.