Vrijwillige veiling

Een van de nieuwste initiatieven is het verkopen per opbod door middel van een vrijwillige veiling, hierbij kunnen geïnteresseerden vanaf een inzetprijs een bod uitbrengen op uw woning en bepaalt u na afloop direct of u wenst te verkopen tegen dit bod. Doordat men een bod moet doen binnen een vastgestelde periode, kan een koper zijn aankoopbeslissing niet uitstellen.

Hieronder vindt u een duidelijke uitleg over deze manier van verkoop:

Wanneer nu met een vraagprijs gewerkt wordt, moet men rekening houden met het feit dat potentiële kopers afbieden. Bij het verkopen per opbod wordt echter een bieden vanafprijs bepaald, dit is het bedrag waar vanaf men mag gaan bieden. Doordat deze vanafprijs door het opbieden lager kan zijn dan de gewenste opbrengst, kunnen wij uw woning veel scherper in de markt zetten en onder de aandacht brengen van een grotere doelgroep. Een lagere prijs trekt meer geïnteresseerden, waardoor de kans op biedingen vergroot wordt. Doordat u altijd het recht tot gunning behoudt, loopt u geen risico op een te lage opbrengst.

Voor deze inventieve manier van verkoop zijn wij een samenwerking aangegaan met Vastgoed-Auctions.nl, het grootste en meest ervaren online verkoopplatform. Vastgoed-Auctions.nl is een onafhankelijk platform en staat onder toezicht van een notaris, zodat het biedingsproces veilig en eerlijk verloopt. Op de website van Vastgoed-Auctions.nl vindt u meer informatie.