Bespaar op leegstaand vastgoed: doe de gratis QuickScan

11 juli 2012

Het in Nederland en België gevestigde Prevenda, welke zich met leegstandbeheer 2.0 richt op een nieuwe vorm van leegstandsbeheer, komt met een kosteloze Quick Scan voor uw (tijdelijke) leegstaand vastgoed.

Met behulp van deze Quick Scan krijgt de vastgoed eigenaar inzicht in de kostenstructuur zoals opstalverzekering, OZB, etcetera, hoe u hier (vaak eenvoudig) op kunt besparen en de mogelijkheden tot het genereren van inkomsten uit uw leegstaand vastgoed. Wij hebben al meerdere succesvolle adviezen verstrekt waarbij objecten met een kostenpost van ettelijke duizenden tot tienduizenden euro’s per maand ineens kostenneutraal kunnen worden beheert. Er zijn echt veel mogelijkheden waar men vaak gewoon geen weet van heeft, aldus Drs. A. Van Schaijk van Prevenda. Bij objecten die te koop of te huur staan geven wij bovendien adviezen om zo’n pand beter in de markt te zetten. Vaak zie je dat vastgoed eigenaren een beetje blind staren op hun makelaar en het verkoopproces. Dat een pand inmiddels is overwoekert en absoluut niet verkoopklaar valt simpelweg niet meer op. Een heldere blik en een oprecht advies houdt de zaak scherp. Je bereikt met een kleine investering vaak veel meer dan met een forse prijsverlaging.

Om deze dienstverlening te promoten, houdt Prevenda een taartenactie: wie een Quick Scan bij ons aanvraagt, krijgt een taart. Die wordt ook bezorgd als een afspraak wordt gemaakt met een van onze account managers.Het gekozen bestand dient een .doc, .pdf, .jpg of .docx
bestand te zijn en het dient kleiner dan 2.5 MB te zijn.