Opdrachtgevers

Prevenda gaat verder

Als vastgoedeigenaar is wilt u leegstand zoveel mogelijk voorkomen. Indien het toch voorkomt dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk hiervoor een structurele en permanente oplossing. Wij snappen dat als geen ander. 

Toch is leegstand soms onvermijdelijk doordat u bezig bent met herontwikkeling van uw portefeuille, of gewoon omdat het economisch klimaat tegen zit. Wij denken graag met u mee naar een structurele oplossing. 

Tijdelijk leegstandsbeheer

Leegstandsbeheer beschermt panden tegen allerlei leegstandsrisico's als kraak, vandalisme en verkrotting. Deze zaken vertragen voor u de verkoop, verhuur en de waarde ontwikkeling van uw pand.  

Door Prevenda als leegstandsbeheerder in te schakelen bespaart u tijd, kosten en ergernis. Wij zorgen ervoor dat het pand bewoond is, of door er iemand te laten werken. Deze personen-, ondernemers en kunstenaars worden grondig door Prevenda gescreend en periodiek gecontroleerd.

Als vastgoedeigenaar kunt u ten alle tijden vrij over uw leegstaand object beschikken. De bewoners van uw object hebben een bruikleencontract, zij houden dus een oogje in het zeil en zijn geen huurders. In die hoedanigheid genieten zij dan ook geen huurbescherming. De opzegtermijnen zijn zeer kort waarna u weer vrij over uw object kunt beschikken. 

Neem contact met ons op en wij bespreken met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden. 

Uw voordelen:

  • kostenbesparing
  • waardebehoud van uw eigendommen
  • flexibel
  • maatschappelijk verantwoord

Tijdelijk verhuur

Gaat u voor een optimaal rendement en wilt u uw woning of bedrijfsruimte voor een paar maanden of een paar jaar verhuren dan kan Prevenda u helpen bij het vinden van de juiste huurder. 

Wij geven u een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden en de voorwaarden van de verhuur en uiteraard geven wij u ook advies over de huurprijs. 

Wij brengen uw woning onder de aandacht van zowel onze eigen kandidaten. Maar daarnaast bieden wij uw woning aan bij partnersites zoals Pararius.

Wij leggen eerst altijd potentiële kandidaten aan u voor, zodat u kunt beslissen of de voorgestelde kandidaat mag gaan huren.

  • wij verzorgen de bezichtigen
  • wij screenen de huurder
  • maken een huurcontract op
  • tevens ondersteunen wij u met het technisch en financieel beheer

Een advies gesprek is altijd vrijblijvend, stuur een e-mail naar info@prevenda.eu dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herontwikkeling en herbestemmen

Heeft u een herbestemmingswens, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken naar de mogelijkheden en brengen vervolgens een advies uit. Ook begeleiden wij u tijdens een herbestemmingstraject.