Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Prevenda en Prevenda BVBA zijn zowel in Nederland als Belgie actief omtrent de invulling van uw leegstaand vastgoed. Leegstand draagt op geen enkele manier bij aan een verbetering van het pand en omgeving en zorgt voor een vermogensverlies door achteruitgang, verval, schade, overlast, etcetera. 

Prevenda BVBA richt zich in Belgie nadrukkelijk op tijdelijke bewoning door middel van bruikleen overeenkomsten (bezetting ter bede), ook wel anti-kraak genoemd.

Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners of ondernemers uit ons selectiebestand weten wij uw vastgoed 24 uur per dag te behoeden voor leegstandsrisico's als brand, kraak, vernieling, illegale feesten, onopgemerkte lekkages en stormschade, etc.

Kiest u voor zekerheid door tijdelijk beheer dan zult u niet voor verrassingen komen te staan. Prevenda neemt de zorg voor uw vastgoed immers zoveel mogelijk van u over.
Door de korte opzegtermijn van 28 dagen blijft u tevens zeer flexibel met betrekking tot uw plannen voor de verdere ontwikkeling van uw object.

Prevenda Nederland richt zich hoofdzakelijk op de verhuur bemiddeling voor woningen en zakelijk onroerend goed, flexibel, langdurig of op basis van de leegstandswet.

Kortom, Prevenda kan al uw leegstand vraagstukken beantwoorden en daar invulling aan geven!

  • Woning verkopen
  • Woning verhuren
  • Woning huren
  • Beheer & Onderhoud
  • Tijdelijk werken
  • Tijdelijk wonen

Prevenda, uw bezit is onze zorg!