Over ons

Prevenda is een allround vastgoedonderneming, actief in Nederland en België met  disciplines op het gebied van leegstandbeheer, (tijdelijke) verhuur en makelaardij. Ons doel is maximale ontzorging tegen een hoge servicegraad. Dit vanuit de bedrijfsfilosofie dat uw bezit onze zorg is!

Tijdelijk Verhuur

Een bewoond huis verkoopt absoluut beter dan een leeg huis bewijzen de statistieken. Een leeg huis heeft geen sfeer of gezelligheid, alle “achterstalligheden” worden uitvergroot, tuin verwaarloosd en voor u het weet blijft u met een onverkoopbaar huis zitten. Wanneer u reeds in een andere woning woont, is dit een ideale oplossing om dubbele lasten te voorkomen. Wij doen dit veilig en verhuren bij voorkeur op basis van de Leegstandswet waardoor u als eigenaar altijd de baas blijft over uw eigen woning. Wanneer u een hypotheek op uw woning heeft, dient deze eerst toestemming te geven. Dat verzorgen wij voor u, sterker nog wij verzorgen het gehele traject. Wij hebben met vrijwel alle grote banken een samenwerking hiervoor.

Leegstandsbeheer & Leegstandsbeperking

De toenemende leegstand vereist een andere manier van handelen. Prevenda heeft dit op de markt gebracht onder de noemer Leegstandsbeheer 2.0. Wij proberen samen met de pandeigenaar te kijken naar een duurzame structurele oplossing en handelen daarom meer in de visie als Leegstandsbeperker. De ontwikkelingen in steden gaan steeds meer naar een organische vorm van wonen en werken. Leegstandsbeperking en een actief leegstandsbeheer dragen hier positief aan bij. 

Makelaardij & Taxaties

Ook voor de verkoop van uw woning en het taxeren ervan kunt u bij ons terecht. Voor een vlotte verkoop hebben wij een uniek 3-stappen verkoopplan ontwikkeld waarmee u snel de optimale waarde uit de markt kunt halen. Dus niet maandenlang wachten op een koper, maar snel zekerheid. Wij zijn aangesloten bij beroepsorganisatie VastgoedPro voor de waarborg van deskundigheid en betrouwbaarheid.

Bijzonder Beheer Service (BBS)

Voor hypotheekverstrekkers bieden wij een zeer uitgebreid dienstenpakket wat bestaat uit het verzorgen van waardebepalingen, taxaties, treffen van verkoopstimulerende maatregelen (opknappen, opfrissen en verbouwingen), ontruimen en schoonmaken, verkoop, beheer, debiteurenbezoek en veilingbegeleiding.