Gratis makelaar - Pro Deo Makelaardij

10 september 2019

Prevenda is van oorsprong een leegstandbeheer bedrijf. Door vraag van onze klanten en expertise van onze medewerkers is er in de loop der tijd een volwaardige makelaarskantoor bijgekomen. De makelaarstak was aangesloten bij branchevereniging VastgoedPro. Recent is echter besloten om over te stappen naar VBO makelaars. Met deze overstap hebben wij ook onze activiteiten onder de loep genomen. 

Prevenda wordt in de markt veelal geassocieerd met leegstandbeheer waarin wij onderscheidend willen zijn van huidige leegstandbeheerder. Dit geldt ook voor onze makelaardij. Wij hebben vanuit de lopende samenwerking met www.vastgoed-auctions.com het concept verder gefinetuned. Sinds 2007 is het voor verkopers gratis om hun woning via Vastgoed-Auctions.nl te verkopen. Dit was alleen een online tool, met Prevenda Makelaardij hebben wij daar een Full-service optie aan toe gevoegd. Dit alles heeft geresulteerd in de oprichting van de gratis Pro Deo Makelaar - jouw gratis makelaardij.

Uiteraard veranderd er voor de huidige Prevenda makelaardij klanten niets. In de toekomst 

Daardoor zal Prevenda beter geassocieerd worden met leegstand beheer en Pro Deo Makelaardij een meer zelfstandige rol in onze onderneming krijgen. 

Ben je geïnteresseerd in ons nieuwe concept, bezoek dan de website: Pro Deo Makelaar