Ben Storms – Portret Prevenda BVBA - Mostaardfabriek Antwerpen België

12 oktober 2016

Leegstandbeheer is dé oplossing voor creatieve ondernemers. In onze reeks Prevenda portretten zetten we deze getalenteerde starters in de spotlichten.

Vandaag: designer Ben Storms.

“Ik ben iemand die quasi niets met de computer werkt. Ik maak het daarom meteen 1-op-1. Het soort werk dat ik maak heeft dat ook wel nodig.
Ik werk graag met oude materialen, ik werk ook graag met oude technieken en ik probeer eigenlijk om te kijken waarom oude materialen duizenden jaren lang mee gedaan en wat kan ik nu nog doen wat anders is. 

Mijn vader heeft altijd gehandeld in oude bouwmaterialen. In die periode werden er ook nog veel monumenten afgebroken. Dat was eigenlijk onze speeltuin, wij een plein, De Plein noemden wij dat ook, en dat lag vol bouwmaterialen.

Leegstand voor mij betekend heel concreet een betaalbare werkruimte. Want ik verkoop mijn werk dus ik ben een van de gelukkige. Ik kan daar eigenlijk van leven. Maar het grootste deel van uwe winst ga je eigenlijk terug investeren, en ik zie dat ook bij andere designers en beeldende kunstenaars. Eigenlijk blijf je altijd in dezelfde financiële status zitten omdat je feitelijk uw winsten terug gaat investeren in nieuw werk. Maar het is ook dankzij die leegstandverhuur hebben wij een groter budget over voor nieuw werk te maken.”

Benieuwd of een leegstand iets voor jou is of wens je informatie rond aanpak m.b.t. het beheer van panden en hun invulling, stuur ons gerust een mailtje: info@prevenda.be

Leegstandbeheer is een vorm van goed management en/of bestuur geworden en dat vertellen we u graag!

Creatie: Jack in a box