Succesvol voorkomen van Executieveiling

4 april 2012

OSS, 3 april 2012 – Vastgoed-Auctions.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met Huizenier NVM Makelaars en vastgoedbeheerder Prevenda voor het Verkoop Bijzonder Beheer pakket. Binnen dit pakket verzorgen zij het gehele verkooptraject en desgewenst het tijdelijke beheer ten behoeve van de bijzonder beheer afdelingen van geldverstrekkers. Door een gefundeerde en actuele prijsstelling in combinatie met het online veilingsysteem waarbij de “vanaf prijs” als uitgangspunt dient in het verkooptraject, worden aantoonbaar meer bezichtigingen en verkopen gerealiseerd in een relatief kort tijdsbestek. 

Met dit Verkoop Bijzonder Beheer pakket lopen wij voorop in de huidige ontwikkelingen met een aantoonbaar succesvol verkoopresultaat. 60% wordt bij een juiste manier van vermarkten binnen 3 maanden verkocht met een verkoopopbrengst ruim boven de executiewaarde, aldus Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl

Vaak zie je dat huis en haard verlaten zijn bij betalingsachterstanden. Tuinen worden niet meer bijgehouden en zo’n woning is dan niet meer geschikt voor reguliere verkoop. Een onbewoond huis verkoopt sowieso erg lastig. Deze leegstand zorgt al snel voor verpaupering en/ of overlast en draagt zeker niet bij aan het gewenste verkoopresultaat, aldus Drs. Angelo van Schaijk van Prevenda. Wij zorgen, in samenwerking met een Huizenier NVM makelaar en uiteraard de geldverstrekker, voor een constante kwaliteit van de gepresenteerde woning en plaatsen kosteloos een door ons gescreende tijdelijke bewoner. Samenwerking is hierbij essentieel om tot het gewenste verkoopresultaat te komen. Bij een succesvolle verkoop kan de woning binnen 28 dagen weer geheel leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Dat de kreet “de prijs is het bewijs” nog steeds geldt in de huidige woningmarkt, is inmiddels al bewezen. Het steeds maar verlagen van een vraagprijs zal uiteindelijk een (te) lage opbrengst genereren en een exorbitant lange verkoopduur. Een ongewenste situatie voor zowel banken als huiseigenaren. Met het Verkoop Bijzonder Beheer pakket heeft het pand maximale exposure door een opvallende Funda veilingvermelding en met de (cijfermatig onderbouwde) “vanaf”- prijsstelling een aantoonbaar groter bereik. Een correcte pandspecifieke marketingstrategie begint bij de plaatsing op Funda met een hoogwaardige tekst-en fotopresentatie alsmede eventuele styling of zelfs schilder en-/of herstelwerkzaamheden. 

Met het Verkoop Bijzonder Beheer pakket zijn alle voor een succesvolle verkoop benodigde ingrediënten aanwezig en volledig op elkaar afgestemd. De geldverstrekker heeft hier verder geen omkijken naar. Door middel van een persoonlijke login is het gehele verkooptraject 24u per dag volgen. Door landelijk te opereren is er slechts 1 aanspreekpunt voor alle woningen.

Voor verdere informatie neem contact op met: Vastgoed-Auctions.nl, Ron Ruijs  of Prevenda, Angelo van Schaijk.