Waarom Prevenda

“voorkomen is beter dan genezen” oftewel preventief wat u terug ziet komen in de naam Prevenda. Leegstand is achteruitgang en niet alleen een doorn in het oog voor de omgeving en gemeente maar ook voor de kwaliteit van het pand. Vocht, lekkages die (te) laat zijn ontdekt, vorstschade, onkruidgroei, graffiti, vernielingen, hangjongeren, enzovoort dragen bij aan afbreuk van uw pand en dus ook uw vermogen. Deze achteruitgang zal na verloop van tijd als verwaarlozing worden bestempeld. U heeft geen grip meer op het pand. Op dat moment is het erg moeilijk en kostbaar om uit deze negatieve attitude te komen. Uw verkoop-en of verhuurdoelstellingen zullen moeten worden bijgesteld.

Uw bezit, onze zorg!

Met Prevenda voorkomt u achteruitgang en in de meeste gevallen kost u dit helemaal niets! Prevenda screent, selecteert en plaatst tijdelijke bewoners op basis van een bruikleenovereenkomst. Heeft u uw pand verkocht of verhuurd en wilt u weer snel beschikken over uw pand? Proficiat, uw doel is bereikt! Geen probleem, de overeenkomsten zijn juridisch waterdicht en met een opzegtermijn van slechts enkele weken wordt uw pand weer geheel onbewoond en leeg opgeleverd.

Maar Prevenda biedt u meer! Veel meer…

Naast het plaatsen van tijdelijke bewoners denkt Prevenda desgewenst actief met u mee naar een definitieve en toekomstige invulling van uw pand. Deze definitieve invulling kan zijn:

  • een huurder, die vanuit een gebruikers situatie via Prevenda op zoek is naar een permanente invulling;revitalisatie van uw pand
  • herbestemming, bijvoorbeeld transformatie van kantoren naar appartementen voor verkoop of verhuur
  • opsplitsen in units
  • advies voor verkoop en of verhuur klaarmaken van uw pand
  • advisering tot het genereren van inkomsten uit uw pand, denk hierbij aan verhuur van parkeergelegenheid, reclame uitingen, etcetera.